wie zijn we

Ria, Eigenaar kennel Dutchparadise/ show handler
Mark, Mede-Eigenaar Dutchparadise

Wij zijn Mark en Ria, We wonen in Alblasserdam te Nederland.
Ik ben een dove vrouw ( niet echt doof zeg maar slechthorende vrouw) maar je kan heel goed met mij comuniceeren ondanks dat ik doof geboren ben,
Ik kan echt duidelijk praten en laat graag zien dat ook een slechthorende de dingen kan doen die voor een horende persoon vanzelfsprekend zijn. Ik denk dat ik ook een van de enige dove vrouwen op de Hondententoonstellingen.

We zijn verliefd op het mooie rasstandaard American Staffordshire Terriers. Inmiddels zijn we weer verslaafd aan de hondenshow en genieten daar dan ook met volle teugen van. Je zal ons dan ook regelmatig op diverse hondententoonstellingen tegen komen in zowel binnen- als buitenland.

Op 06-01-2008 werd onze eerste teef History (Diva) geboren, ze komt bij Fokker te Raaij uit Belgie vandaan.
History is onze eerste show hond. Door haar zijn we in aanraking met shows gekomen. En in het eerste nest van History in 2011 heeft ze prachtige pups op de wereld gezet en de pups doen het ook geweldig op de show en bij het gezin.

In 2013 we hebben een kennelnaam “DUTCHPARADISE” aangevraagd via Nederlandse Kennel Club (Raad van Beheer) en de Fédération Cynologique Internationale (FCI). De kennnelnaam “DUTCHPARADISE” vonden wij een passende naam voor onze kennel. En wij zijn ook lid van de Nederlandse Rasvereniging A.S.T.C.H.

Onze honden leven allemaal samen, eten, slapen, spelen, hondenshow en lopen los in en om het huis.
Onze honden hebben een goed en vriendelijk karakter, zijn sociaal en uitmuntend van type.
Wij proberen bij te dragen, om dit mooie ras raszuiver te houden.
Voor meer Informatie kun je deze site bekijken of contact met ons opnemen.

Ria & Mark